Tarih: 19.04.2023 13:42

Gölcük Artvinliler Derneği’nden Örnek Davranış İFTAR BEDELİNİ DEPREMZEDELER İÇİN KULLANDILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat, Dernekleri olarak bu yıl iftar programı düzenlemek yerine iftar bedelini deprem bölgesinden gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullandıklarını açıkladı.

36 adet bay bayan mont ve 24 adet bay bayan ayakkabı aldılar

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremde 50 Binin üstünde vatandaşımız hayatını kaybederken yüzbinlerce vatandaşımızda yaralandı ve evsiz kaldı. Deprem bölgesinden ilçemize gelen depremzedeler için bir yardım kampanyası başlatan Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği, bu yıl ramazan ayında iftar programı düzenlemek yerine bu bedeli depremzedeler için kullanmaya karar verdi. Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat, bu Ramazan Ayında İftar programı yerine Kahramanmaraş’tan ilçemize gelen depremzedeler için toplamda 36 adet bay bayan mont ve 24 adet bay bayan ayakkabı satın alınarak depremzede vatandaşlara teslim edildiğini ifade etti.

“Yardım eden tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz”

Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat yaptığı açıklamada, “Her yıl Ramazan Ayında derneğimiz olarak yaptığımız iftar programını bu yıl gerçekleştirmeyerek Kahramanmaraş depreminden Gölcük’e gelen depremzedeler için kullanma kararı aldık. Gölcük Kaymakamlığı tarafından yürütülen yardımlar kapsamında Gölcük Artvinliler Derneği olarak topladığımız maddi yardımlar ile toplamda 36 adet bay bayan mont ve 24 adet bay bayan ayakkabı satın alınarak depremzede vatandaşlarımıza teslim edilmiştir. Yardım eden tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. İhtiyaç oldukça yardımlarımız devam etmektedir tüm hemşerilerimize duyurulur” dedi.

Ramazan Bayramını kutladı

Başkan Alponat sözlerinin devamında, Ramazan bayramı münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında, “‘Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği günlerdir. Bayramlar insanların birbiriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları günlerdir. Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Bu duygularla tüm Müslümanların ve Türk Aleminin Ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutlar; sağlık, sıhhat ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlar temenni ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —