Tarih: 12.12.2019 13:06

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerinden HAYVAN SEVGİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerinden

HAYVAN SEVGİSİ

İlçemizin değerli eğitim kurumlarından Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Değerler Eğitim kapsamında Beden Eğitimi Öğretmenleri M. Hakkı Aydoğan önderliğinde sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturmaya başladılar. İlk olarak okul çevresinde oluşturulan mama aparatlarına öğrenciler düzenli olarak mama takviyesi yapacaklar.

İlk olarak iki mama aparatı monte edildi

Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için güzel bir etkinliğe imza atan Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Beden Eğitimi Öğretmenleri M. Hakkı Aydoğan önderliğinde Değerler Eğitimi kapsamında okullarının çevresine sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturdular. Ağaçlara bağlanan mama aparatları sayesinde günlük mama ihtiyaçlarını karşılayacak olan sokak köpekleri için günlük kontrolleri yapılacak ve mama takviyesi yapılacak. Şimdilik iki adet aparat montajı yapan öğrencileri ilerleyen günlerde daha farklı noktalarda daha fazla aparat monte edeceklerini belirttiler.

Doğan, “Bağışçılarımızla bu proje geliştirilerek devam edecektir”

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında bilgi veren Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Doğan, “Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri için bir etkinlik düzenledik. Değerler Eğitimi kapsamında Beden Eğitimi öğretmenimiz M. Hakkı Aydoğan önderliğinde öğrencilerimiz sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturmaya başladık. İlk olarak okul bölgesinde bulunan kavşaktaki alana 2 adet aparat montajı yapılarak günlük kontrolü ve mama takviyesi yapılmaktadır. Farklı bölgelerde daha düzenli bir sokak hayranları beslenmesi sağlanacaktır. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve diğer bağışçılarımızla bu proje geliştirilerek devam edecektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —