Tarih: 12.12.2023 13:52

Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu, ‘ADAY OLDUM ÇÜNKÜ VAKTİ GELMİŞTİ…’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu,

‘ADAY OLDUM ÇÜNKÜ VAKTİ GELMİŞTİ…’

Gölcük’te ilk Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Serkan Garipoğlu, Gazetemizi ziyaret ederek kendisine yönelttiğimiz soruları bütün içtenliği ile cevapladı. Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu, ‘Aday oldum çünkü vakti gelmişti. Hayal edilen Gölcük’ü gençlerimizle ve doğru kadrolarımızla hep birlikte inşa edeceğiz’ dedi.  

Gölcük’ün durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Malum gençlerimiz, malum siyasi çalışmalarımız, malum yapılması gereken hizmetler. Hizmet için istenilen söylemler için: ‘Burası Büyükşehir’e ait. Burası Bakanlıklara ait. Bunu yapmaya bütçemiz yok. Ben elimden geleni yapıyorum. Zamanla aşacağız. Hep birlikte Gölcük hizmetini arttıracağız’ gibi söylemlerle ‘bizim çocuk, bizdensin, hallederiz, bakarız’ deyip geçmişten bugüne Gölcük halkına ve özellikle gençlerine değer verilmemekle beraber her anlamda Gölcük geri plana bırakılmıştır.

Neden başkan adayı oldunuz?

Geçmişten bugüne her zaman dediğim genç ufuklara, genç beyinlere, genç girişimcilere, genç bakışlara değer verilmeyip Belediye kadrosunda, Kurum ve Kuruluşlarda ‘Senin düşündüğün gibi değil, daha pişeceksin, daha zamanın var’ deyip gençlerimizin önünü kestikleri gibi hizmetlerinde de engel olmuşlardır. Gelinen yerel seçimler sürecinde bu eksiklikleri, bu söylemleri bertaraf etmek için; ‘Gençlik hareketinde bende varım’ sloganıyla adaylığımı açıkladım.

Gençlerle bugüne kadar çok konuştunuz. Gençlerin sizden ilk talebi ne oldu?

Gençlerimiz ile yaptığım görüşmede benden istedikleri ilk talepleri yurt, burs ve sosyal etkinlikler oldu. İşsizlik, görmezden gelinmek, değer seviyesinin olmayışı, yok sayılmak, sadece seçimlerde değer veriliyormuş gibi davranılması.

Başkan seçildiğinizde kadro seçiminizi nasıl yapacaksınız?

Tamamen işin ehli olan GENÇ KADROLARINDAN oluşacak.

Size göre ‘Donanma Kenti Gölcük’ mü yoksa ‘Körfezin Bir’İncisi’ mi?

Tabi ki de Donanma Kenti Gölcük’tür. Çünkü Gölcük’ümüz Donanma’nın Başkentidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —