Tarih: 20.11.2023 11:47

Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu, ‘GENÇLERİN YOĞUN İLGİSİ BENİ MUTLU EDİYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu, Gençlere verdiği değer ile dikkatleri çekerken kendisine ait teveccühün her geçen gün daha da arttığını belirtti.

Büyük etki yarattı

Gölcük’te Belediye Başkan Adaylığını ilk olarak açıklayan Serkan Garipoğlu’na başta gençler olmak üzere teveccüh oldukça artıyor. Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu ‘Ben de Varım’ sloganı ile Gölcüklü gençler ve birçok vatandaş üzerinde büyük etki yarattı.

‘Genç kardeşlerimizin en büyük sorunu işsizlik ve sahipsiz bırakılmak’

Belediye Başkan Adaylığını açıkladıktan sonra birçok ziyaret gerçekleştiren ve gençlerin her daim yanında olan Serkan Garipoğlu tarafında olan teveccühün kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, ‘Genç kardeşlerimiz bizim geleceğimiz. Fakat ilçemizde gençlerimizin en büyük sorunu işsizlik ve sahipsiz bırakılmak. En büyük destekçimiz olan Gençlerimizin sorunlarının çözümü için projelerimiz hazır. Gençlik Hareketine gönül veren bütün kardeşlerimizin teveccühü ve desteği her geçen gün çığ gibi büyütüyor. Seçimin sürprizini Allah’ın izniyle gençler yapacak’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —