Tarih: 03.02.2020 13:05

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 1999 mezunları

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 1999 mezunları 20 SENE SONRA BİR ARAYA GELDİLER

20 SENE SONRA BİR ARAYA GELDİLER

İlçemizin ilk lisesi olan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 1999 mezunları, 20 sene sonra mezun oldukları okulda sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ile bir araya geldiler.   

99 mezunları öğretmenlerine isimlerine bağışlanmış fidan sertifikalarını takdim ettiler

1999 yılında mezun olan ve o günden sonra bir daha bu kadar kalabalık şekilde bir araya gelemeyen mezunlar okul bahçesinde bir araya geldiler.  Okul Bahçesinde toplanan lise arkadaşları sınıflarına girip eski günlerini yad etti. 20 sene önce ki öğretmenlerinin de bulunduğu buluşmada duygusal anlar yaşandı, anılar tazelendi. Okulun geleneksel marşını söyleyen 99 mezunları öğretmenlerine isimlerine bağışlanmış fidan sertifikalarını takdim ettiler. Öğretmenler adına konuşan Öğretmen Mehmet Öztürkler “Ne mutlu bana ki kalbi sevgi ve vefa dolu yüzlerce Öğrenci yetiştirmişim. 1999 mezunu Öğrencilerimizle 20 yıl aradan sonra ki buluşmamızda her birinizin gözlerinde ki ışıltıda 20 yıl önceki sevgiyi, davranışlarınızda saygıyı, yüreklerinizde ise vefayı görmek yaşadığım çok büyük bir mutluluk oldu. İyi ki sizlerin Öğretmeni olmuşum. İyi ki yüreklerinize dokunma şansım olmuş, Hepinizi çok seviyor, Hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

Bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler

Bu toplanmanın birde hüzünlü tarafı vardı. Bilindiği üzere Barbaros Hayretin Lisesi 1999 depreminde birçok öğretmen ve  öğrencisini kaybetmişti. Bu yüzden 1999 mezunlarının ayrı bir yeri var. Buluşmalarında depremde hayatlarını kaybetmiş arkadaşlarını da yad eden mezunlar daha sonra  Kavaklı Sahili’nde bulunan bir  Cafede toplandılar. Burada da Barbaroslular Anı defterine yazıp, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Tatlı bir hüznün yaşandığı organizasyon Eski Dostlar şarkısını hep bir ağızdan söyleyerek sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —