Tarih: 02.11.2018 13:59

Gölcük Barbaros İlkokulu Kırmızı Bulutlar Anasınıfı öğrencilerinden anlamlı proje “100 GÜNE 100 KİTAP,  KİTAP KURDU ÇOCUKLAR”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Barbaros İlkokulu Kırmızı Bulutlar Anasınıfı öğrencilerinden anlamlı proje

“100 GÜNE 100 KİTAP,  KİTAP KURDU ÇOCUKLAR”

Gölcük Barbaros İlkokulu Kırmızı Bulutlar Anasınıfı öğretmenleri Aysel Akkoca öğrencileri ve velileri ile güzel bir projeye imza attı. “100 Güne 100 Kitap. Kitap Kurdu Çocuklar” projesi ile küçük yaşta çocuklara kitap sevgisi aşılandı.

Her akşam farklı bir kitabı okudular

İlçemizin köklü okullarından olan Gölcük Barbaros İlkokulu Kırmızı Bulutlar Anasınıfı  Öğretmenleri Aysel Akkoca ile e-Twinning’ te “100 Güne 100 Kitap. Kitap Kurdu Çocuklar” projesinde katıldı. Kasım ayında yapılan Veli Toplantısında ailelere, çocuklarına her gün eve farklı bir kitap gönderileceği bilgisi verilerek, verilen kitabın özenli ve dikkatli bir şekilde evde aile büyükleri tarafından (özellikle de anne baba) okunup ertesi gün okula gönderilmesi istendi. Ayrıca kitap okurken fotoğraflanması ve bu fotoğrafların öğretmene iletilmesi istendi. Projeye tüm veliler destek vererek yeni kitaplarla çocuklarının tanışacak olmasına mutlu olduklarını ifade ettiler. Proje ile anne babaların çocuklarıyla kitap okuma saatleri oluşturması, oluşturulan zamanda kaliteli vakit geçirilmesi ve her ailenin farklı kitapları çocuklarıyla tanıştırması hedeflendi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —