Tarih: 27.11.2018 12:46

Gölcük Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk, “YAPILACAK KONGREDE TEKRARDAN ADAY OLMAYACAĞIM”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk,

“YAPILACAK KONGREDE TEKRARDAN ADAY OLMAYACAĞIM”

Gölcük Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk, dernek çalışmaları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu.

“Bayburtlu hemşehrilerimizin Gölcük’teki yaşama katılabilmeleri adına ve birbirleri ile kaynaşmaları adına birçok çalışma yaptık”

Başkan Kocatürk, Gazetemize yaptığı açıklamada, “Gölcük Bayburtlular Derneği 2015 senesinde Aralık ayında yapılan kongrede tek aday olarak girmiş olduğum başkanlık seçiminde başkan seçildim ve 3 yıldır bu görevi Gölcük’te Bayburtluları temsilen yürütmekteyim. Görev süremizin dolduğu Aralık 2018 tarihinde yapılacak kongrede tekrar aday olmayacağımı dernek üyelerimizle ve basınla paylaştık. En son yapılan yönetim kurulu toplantısı gereği 23 Aralık 2018 tarihinde kongreye gidiyoruz. Yönetim kurulu üyemiz olan sayın Ümit Yaşar Bayrak arkadaşımız şu an için görünen tek aday.  Geçen 3 yıl içerisinde Gölcük’te yaşayan Bayburtlu hemşehrilerimizin Gölcük’teki yaşama katılabilmeleri adına ve birbirleri ile kaynaşmaları adına birçok çalışma yaptık. Önemli gün ve gecelerde bir araya geldik. Üyelerimizin yakınlarının cenazelerinde, dernek lokalimizde toplanmak şartıyla zor günlerinde üyelerimizin yanında olmaya çalıştık. 21 Şubat’ta her yıl düzenlenen Bayburt’un Kurtuluşu adlı programı hep birlikte gerçekleştirdik.”

“3 yıldır sürdürmüş olduğum bu görevde bana destek olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma ve üyelerime teşekkür ederim”

“Gölcük’te yaşayan Bayburtlu arkadaşlarımıza ev ziyaretlerinde bulunarak onların dernek çalışmalarına katılmalarını sağladık. Gölcük Bayburtlular Derneği, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun üyesi olarak 2018 yılı dönem başkanlığı da üstlenerek Gölcük’te bulunan hemşehri dernekleri adına ciddi bir kurum olan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun dönem başkanlığını da başarıyla yürütüyorum. Gölcük Bayburtlular Derneği adına yapılan çalışmalara paralel olarak platform bünyesinde de çok önemli çalışmalara imza attık. Milli bayramların kutlanması konusunda kültür dernekleri platformu olarak her zaman ciddi çalışmalar yaparak gölcük halkı ile buluşturduk. 14 yıl önce kurulmuş olan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na ilk defa Bayburtlular Derneği adına başkanlık yapmak benim için de ayrıca bir gururdur. 3 yıldır sürdürmüş olduğum bu görevde bana destek olan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma ve üyelerime teşekkür ederim. Yeni seçilecek başkan ve yönetim kurulunun her zaman yanında olacağımın bilinmesini istiyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —