Tarih: 23.02.2024 11:59

Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük esnafını ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük esnafını ziyaret etti

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük esnafını ziyaretlerini sürdürürken esnafla birçok konuyu ele aldı.

Kalabalık bir heyet eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştirdiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkanı Özgür Yılmaz, Gölcük’te ayak basmadık yer bırakmazken sık sık ziyaret etmeyi ihmal etmediği esnafla bir araya geldi. CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra önceki dönem CHP ilçe başkanı Fikret Gürel ve önceki dönem ilçe başkanı İsmet İşeri’nin de katılım gösterdiği esnaf ziyaretinde birçok CHP üyesi de yer aldı.

“Gölcük’te de esnafımızı bir gün bile yalnız bırakmayacağız”

Özgür Yılmaz, Gölcük esnafının kendilerinin için çok büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyerek, “Gölcük esnafımız bizim için olmazsa olmaz durumunda. Çünkü Gölcük’e en büyük değer katanların esnafımız olduğunu biliyoruz. Biz de bu yoğun dönemde Gölcük esnafını tek bir gün bile yalnız bırakmıyoruz, ihtiyaçlarını ve tavsiyelerini dinliyoruz. Kentin nabzını en iyi takip edenler yine esnafımız oluyor. Biz kendilerinden hem büyük destek alıyoruz hem de iddiamızı görüyoruz. Bizim yönettiğimiz Gölcük’te de esnafımızı bir gün bile yalnız bırakmayacağız, onların ihtiyaçlarına göre hareket edeceğiz” dedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretinde Özgür Yılmaz, Gölcük sakinleri ile de bol bol sohbet ederken birçok Gölcüklü de kendisine destek sözü verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —