Tarih: 09.11.2020 14:43

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “ATAMIZI VEFATININ 82. YILDÖNÜMÜNDE RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer

“ATAMIZI VEFATININ 82. YILDÖNÜMÜNDE RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihal edişinin 82. yıl dönümünde bir kez daha; rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

“Atatürk, milletimize önderlik yaparak, istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştır”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yayınladığı mesajda, “10 Kasım sadece bir anma günü değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak, geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gün olmalıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenlere, kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösteren emperyalist güçlere karşı, birlik ve beraberlik içerisindeki milletimize önderlik yaparak, istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştır. 

“Şükran ve minnetle anıyorum”

Başkan Sezer sözlerinin devamında, “Bugün; geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle ve kararlılıkla yürürken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi de canla başla korumak, Cumhuriyetin kazanım ve değerlerine sahip çıkmak ve ilelebet payidar kalması için azim ve kararlılıkla çalışmak zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle; vefatının 82.yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —