Tarih: 14.05.2019 13:33

Gölcük Belediye Binası’nın dış cephesi temizlendi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediye Binası’nın dış cephesi temizlendi

Gölcük Belediyesi Binasını diş cephe temizliği yapıldı.  Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Gölcük Belediyesi’nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısında, CHP  Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz’ın gündeme getirdiği ve Başkan Sezer’den talep ettiği dış cephe temizliği geçtiğimiz gün gerçekleşti ve Belediye Binası temiz bir görüntüye kavuştu.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısında gündeme gelmişti

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Gölcük Belediyesi’nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısında, CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz’ın gündeme getirdiği ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, “Gölcük Belediyesi’nin dış cephesi çok pis ve Donanma Kenti Gölcük’e yakışmayan bir görüntüsü var” isteği, kabul gördü ve belediyenin dış cephesi temizlenmeye başladı.

Belediye binası pırıl pırıl oldu

İlçemizin en önemli kamu binalarından birisi olan ve tam da D-130 Karayolu kenarında hizmet veren, Gölcük Belediyesi hizmet binası, yeni görünümüyle, adeta görenleri kıskandırıyor. Bu anlamda, Gölcük Belediyesi’nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısında, CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz’ın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, “Gölcük Belediyesi’nin dış cephesi çok pis ve Donanma Kenti Gölcük’e yakışmayan bir görüntüsü var” isteği, kabul gördü ve belediyenin dış cephesi temizlenmeye başladı. Gölcük Belediyesi ekiplerince vinç yardımıyla, belediye hizmet binasının dört bir yanı önce temizleniyor, ardından da tazyikli suyla yıkanıyor. Yılların getirdiği kirinden arına Belediye Binası gören vatandaşlar ise bu çalışmayı takdirle karşılarken, “Keşke her ay temizlense” demekten kendilerini alamadılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —