Tarih: 31.12.2023 09:00

Gölcük Belediyesi asfalt ekipleri harıl harıl çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi asfalt ekipleri ilçemiz genelinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler birçok cadde ve sokakta yol düzeltme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt ekiplerinin bu seferki rotası Piyalepaşa Caddesi ve Piyalepaşa Mahallesi oldu.

Bu sefer o cadde ve sokaklarda çalışma yapıldı

Gölcük Belediyesi birçok noktada sürdürdüğü üstyapı çalışmalarıyla vatandaşların ulaşımını daha rahat ve konforlu bir şekilde yapabilmesi için çalışıyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla sürdürülen asfalt seferberliği ilçemizde sorunsuz devam ediyor. Gölcük Belediyesi Asfalt ekibinin rotası Piyalepaşa Caddesi No 4, Piyalepaşa Mahallesi 454. Sokak, Piyalepaşa Mahallesi Kara Fatma Caddesi ve 383. Sokak oldu.

Bozuk yollar düzeltildi, vatandaşlar teşekkür etti

Gölcük Belediyesi Asfalt Ekibi Piyalepaşa  Caddesi No:4 adresinde asfalt serimi yapıldı. Piyalepaşa Mahallesi 454. Sokakta, Piyalepaşa Mahallesi Kara Fatma Caddesi ve 383. Sokakta asfalt yama çalışmaları ile bozuk yolları düzeltti. Vatandaşlar yapılan çalışmalar için Gölcük Belediyesi’ne ve asfalt ekibine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —