Tarih: 04.12.2018 12:52

Gölcük Belediyesi Asfalt Yama Çalışmalarına devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Asfalt Yama Çalışmalarına devam ediyor

Gölcük Belediyesi, ilçe genelinin tüm yollarında asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir çalışma temposuyla yollarda oluşan çukurlara geçici çözüm uygulayarak asfalt ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Hasar gören asfaltlara bakım çalışması yapılıyor

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere rahat bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, yaz mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor.

Ellibeş, ‘Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz’

Belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,” İlçe genelinde çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok noktasında bir yandan kaldırım, asfalt, yol açma, parke taş yol yapım işlerini devam ettirirken diğer yandan asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz iklim şartları elverdiği sürece belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Tek hedefimiz vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Bu yöndeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın çalışmalarımıza gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —