Tarih: 29.11.2021 11:06

GÖLCÜK BELEDİYESİ ATMIYOR, YENİLENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

GÖLCÜK BELEDİYESİ ATMIYOR, YENİLENİYOR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde  kullanılmayacak  durumda olan evsel atık konteynırlarını yeniledikten sonra eski konteynırları  atmıyor, yenileyerek tasarruf  ediyor.

Gölcük’te belirli bölgelerde kullanılan evsel atık konteynerleri  Gölcük Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından talep edilen alanlara düzenli olarak bırakılarak halkımız hizmetine sunuluyor. Zamanla aşınan ve kullanılmaz duruma gelen evsel atık kontyernetleri yenileri ile değiştirilirken eski konteynerler belediye ekipleri tarafından onarılarak yeniden kullanılır hale getiriliyor

 BAKIM VE ONARIM YAPILIYOR

Zarar gören ve hasar gören konteynırlarımız Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri bünyesi altında toplanıyor ve Makine İkmal Amirliği Ekipleri tarafından konteynerler onarılarak kullanılır hale getiriliyor. Gölcük Belediyesi’nin maharetli ustalarının yapmış olduğu bakım ve onarımdan geçtikten sonra evsel atık konteynerleri Gölcük sokaklarında yeniden yerlerini alıyor. Gölcük Belediyesi’nin atmayıp dönüşüm sağlaması vatandaşları da oldukça memnun ediyor.  

Haber: Hazan UYSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —