Tarih: 11.10.2023 13:57

Gölcük Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Garipoğlu, ‘GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Garipoğlu,

‘GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ’

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Bağımsız Gölcük Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayan Serkan Garipoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri ziyaret etti.

Ziyarette kendisine Kıbrıs Gazisi Celil Garipoğlu’da katılım sağladı

Geçtiğimiz günlerde Gölcük Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıklayan Serkan Garipoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren STK, Dernek ve Odaları ziyaret etmeye devam ediyor. Garipoğlu son olarak , Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gazileri ziyaret etti. Ziyarete Kıbrıs Gazisi Celil Garipoğlu’da katılım sağladı

Arslan, “Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum”

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren , Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, yaptığı açıklamada, “Bağımsız Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Serkan kardeşimiz Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek bizi şereflendirdi.Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Allah’ım utandırmasın. Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü de kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Garipoğlu, “Gazilerimizi ziyaret etmekten onur ve gurur duyuyorum”

Gölcük Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Garipoğlu’da gerçekleştirmiş olduğu ziyaret konusunda yaptığı açıklamada, “Gençlik hareketinde bende varım sloganımızla bir yola çıktık. Adaylığımızı açıkladığımız günden beri ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugünde ülkemizin en önemli Derneği olan, vatanın topraklarımızı en iyi savunan gazilerimizi ziyaret etmekten onur ve gurur duyuyorum. Bu kutlu yolda da tam desteğimi esirgemeden vereceğimi de açıklamış bulunuyor. Kıymetli gazilerimizin de desteğini bekliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —