Tarih: 29.03.2023 12:04

Gölcük Belediyesi ekipleri Hatay’da çalışmalarını ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORLAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi ekipleri Hatay’da çalışmalarını

ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORLAR

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında deprem bölgesine giden Gölcük Belediyesi ekipleri Hatay’da ki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Depremzedelere destek olurken bir yandan da enkaz kaldırma çalışması yapıyorlar

Gölcük Belediyesi Ekipleri 6 Şubat’ta Meydana gelen deprem sonrası Hatay’ın Defne İlçesine destek amacıyla gitmişti. Ekiplerimiz ilk günden beri deprem bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler hem depremzedelerin eksiklerini tedarik ederken bir yandan da bölgenin dezenfeksiyon ve enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor.

Destek olmaya devam ediyorlar

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yapılan açıklamada, “Gölcük Belediyesi tarafından temin edilen içme suları ve çeşitli malzemeleri ekiplerimiz Antakya ve Defne’de mahalleleri ziyaret ederek depremzede vatandaşlarımıza dağıtmayı sürdürüyorlar. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin enkaz kaldırma çalışmalarına da destek olmaya devam ediyorlar. Gölcük Belediyesi ve Hatay’ın tüm ilçelerinde koordine ettiğimiz ekipler; enkaz alanlarında, çadır kentlerde ilaçlama, kireçleme, dezenfeksiyon çalışmalarını, kemirgen, larva mücadelesini, tuvalet ve saha temizliğini aralıksız sürdürüyorlar. Gölcük Belediyesi, Gebze Belediyesi ve Çayırova Belediyesi iş birliğiyle, vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtımına devam ediliyor” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —