Tarih: 28.09.2023 13:53

Gölcük Belediyesi geri dönüşüme önem veriyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi geri dönüşüme önem veriyor 

Gölcük Belediye atık toplama aracı ile atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor. Bu sayede hem çevre kirliliği korunuyor hem de atıklar geri kullanıma açılıyor.

Amiral Sağlam Caddesindeki mağazaların atıkları alınıyor

Gölcük Belediyesi tarafından toplanan ve geri dönüşüm merkezine götürülen atıklar kağıt,plastik,cam,metal olmak üzere ayrıştırılıyor ve bu da ekonomiye büyük  katkı  olmakla beraber çevre kirliliğini önlüyor.Gölcük Belediyesi’nin atık toplama aracı sayesinde mağazaların önünde bulunan atıkları topluyor ve çevre kirliliği atık toplama aracı sayesinde önlenmiş oluyor. Ekipler gün içerisinde özellikle Amiral Sağlam Caddesi’nde görev yapmakta. Bu cadde üzerinde bir çok sayıda  mağaza bulunması  nedeniyle ekipler belirli aralıklarla bu mağazalardaki geri dönüşüm atıklarını topluyor.

Yeni bir dünya için geri dönüşüme önem verelim!

Gölcük genelinde gri dönüşümler belirli aralıklarla toplanıyor. Yapılan çalışma ile hem bu çevrede özellikle de Amiral Sağlam caddesinde ve ilçemizdeki diğer caddelerde de  atıklar toplanıyor. Gölcük Belediyesinde ambalaj toplayan ekiplerin yaptığı açıklamada şu ifadelerini kullandı; “ Gölcüklü vatandaşlar ev ve işyerlerinde kullanmadıkları gazete, dergi, defter, kitap, katalog ve kartonları çöpe atmak yerine, bulundukları bölgelerde bulunan geri dönüşüm kutularına bırakırlarsa bizlerde çok rahatlıkla bu atıkları alabiliriz. Biz zaten günlük olarak Amiral Sağlam Caddesi üzerinde ki mağazalara uğrayarak ambalaj atıklarını alıyoruz. Bu konuda bize çok yardımcı oluyorlar. Toplanan bu ambalaj atıkların toplanması ile hem çevremiz temiz kalır hem de ülke ekonomisine katkı sağlanmış olunuyor” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —