Tarih: 27.03.2024 12:24

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu RAMAZAN AYINDA DA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu

RAMAZAN AYINDA DA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük Belediyesi iştiraki olan GÖLAŞ Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren Kapalı Yüzme Havuzu Ramazan Ayında da yoğun ilgi görüyor

20.30- 22.00 seansına yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi iştiraki olan GÖLAŞ Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren Tesis de; Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 2 kaydıraklı Aqupark Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu,Güneşlenme alanı, Kafeterya ve Yüzme malzemelerinin de satıldığı  bölümler ile hizmet vermeye devam ediyor. yaz aylarında olduğu kadar kış aylarında da yoğun ilgi gören Kapalı Yüzme Havuzu Ramazan Ayında 20.30- 22.00 seanslarında ilgi daha da yoğun oluyor.

Havuz sıcakları yaz-kış 27°C – 28°C ‘de, ortam sıcaklığı ise 28-30°C ‘de tutulmakta

Kadın-Erkek ve Aile Seansları olarak ayrı programlar bulunan Kapalı Yüzme Havuzu’nda,  Havuz su ısısı ideal parametrik değerler olan yaz-kış 27°C – 28°C ‘de, ortam sıcaklığı ise 28-30°C ‘de tutulmaktadır. Tesis havuz suyu analizleri ve Temizlik sistemi son sistem Djital teknoloji ile7/24 kontrol edilmekte olup alanında uzman havuz operatörü ve teknik personelin kontrolünde çalışmaktadır.

Temel yüzme eğitimleri veriliyor

Tesis’te ayrıca Gölcük Belediye Spor Yüzme Kulübü bünyesinde alanında uzman eğitmenler ile Hafta içi ve Hafta Sonu  04-12 yaş Çocuk Temel Yüzme Eğitimleri, Yetişkin Kadın ve Erkek Yüzme Eğitimleri ve Lisanslı Yarışma (Performans ) grupları eğitimleri verilmektedir. Küçük-büyük herkesin en iyi ve en sağlıklı hizmeti alabilmesi için hizmet veren Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda 0262 414 45 53 No’lu numaradan bilgi alınabilir.

 Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kış Dönemi Fiyatları

12 Yaş ve Üstü Çocuk veya Yetişkin: 75 TL
6-11 Yaş: 60 TL
4-5 Yaş: 50 TL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —