Tarih: 22.12.2022 13:09

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Kadınları 24-25 ARALIK’TA DEĞİRMENDERE ÇINARLIK MEYDANI’NDA

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Kadınları

24-25 ARALIK’TA DEĞİRMENDERE ÇINARLIK MEYDANI’NDA

Gölcük Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Kadınlar, kendi el emekleri ürünlerinin satışa sunulduğu stantlarını bu hafta 24-25 Aralık tarihlerinde Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda kuracaklar.

Hepsi El Emeği Göz Nuru

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi kadınlar her hafta Cuma günleri Gölcük Sanat Galerisi Kültür Merkezi’nde açtıkları stantlarını bu sefer Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda  açacaklar.  Her hafta Cuma Günü Sanat Galerisi’nde bulunan Sanat Kahvesinin önünde stantlarını açan ve yoğun ilgi gören Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri gelen yoğun istek üzerine 24-25 Aralık tarihlerinde Değirmendere Çınarlık Meydanında olacaklarını açıkladılar. 

“Halkımız davetlidir”

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin son toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı başkanlığında bir araya gelen Kadın Meclisi üyeleri aldıkları karar ile Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda stant açmaya karar verdiler. Yapılan açıklamada, “Kent Konseyi Kadın Meclisinin düzenlediği el emeği Pazarını bu hafta sonu Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda açacağız. Yılbaşı için sevdiklerinize birbirinden güzel tasarım el emeği ürünlerimizle 24/25 Aralık tarihlerinde Değirmendere Çınarcık Meydanın da buluşalım.Stantlarımıza tüm halkımız davetlidir” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —