Tarih: 02.07.2020 14:11

Gölcük Belediyesi Meclisi toplandı YAZ ETKİNLİKLERİ İPTAL

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Meclisi toplandı

YAZ ETKİNLİKLERİ İPTAL

Gölcük Belediyesi Meclis Toplantısı Temmuz Ayı oturumu dün Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. 7 gündem maddesinin oylandığı Belediye Meclis Toplantısında Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, Covid-19 Pandemisi nedeniyle yaz aylarında yapılması planlan etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı.

Başta ülkemiz adına şehit düşen askerlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz ve geçtiğimiz gün geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybeden Belediye çalışanı Adem Özmen anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.  Gündem maddelerine geçmeden önce Millet İttifakı tarafından verilen 3 maddelik soru önergeleri okundu. Başkan Sezer soru önergeleri hakkında gereli açıklamaları yaptı.

Gündem maddeleri oylandı

Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Temmuz Ayı Meclis toplantısını ilk gündem maddesi olan Nüzhetiye ve Yeni Ferhadiye Mahallelerinde yapılacak olan Kadastro çalışmalarında  görev alacak bilirkişiler belirlendi. Verilen isimler oy birliğiyle kabul edildi. İkinci gündem maddesi olan Ş. Yazlık mah.288 Ada 1 parseldeki 398 m² kısmın Kocaeli Sağlık Müdürlüğüne 5 yıllık Tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.  Üçüncü gündem maddesi olan Yönetmelikleri Komisyon raporu geldiği şekliyle kabul edildi. Dördüncü gündem maddesi olan İhsaniye;  Ada:894, parsel:25 No’lu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi Komisyon raporu oy birliyle kabul edildi.  Beşinci gündem maddesi olan Ş. Değirmendere ; Ada 439, parsel: 1 No’lu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi Komisyon raporu geldiği şekliyle kabul edildi. Altıncı gündem maddesi olan Yeni Mah.; Ada: 102 Parsel: 108-109-110-112-115-116-126-184-245 No’lu taşınmaza ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi Komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi. Yedince gündeme maddesi olan İhsaniye Ada:46 Parsel:11 ve Ada:47 Parsel:7 No’lu taşınmazlara ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi Komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Covit-19 nedeniyle yaz etkinlikleri iptal edildi

Gündem maddelerinin oylanmasının ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada Coronavirüs tedbirleri kapsamında bu sene yaz aylarında gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri bu sene yapmama kararı aldık. Bu nedenle yapılacak olan etkinlikleri gündem maddesi olarak gündeme getirmeyeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —