Tarih: 08.02.2020 10:09

Gölcük Belediyesi Sanat Günlerinin Bu Şubat Ayı Konusu “ÇARPANA DOKUMA 2.SEVİYE”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Sanat Günlerinin Bu Şubat Ayı Konusu

“ÇARPANA DOKUMA 2.SEVİYE”

Gölcük Belediyesi unutulmaya yüz tutmuş, kültürel mirasımız olan sanatlarımızla ilgili eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şubat ayı etkinliğinde Uzman Eğitmen Ebru Deniz’in katılımıyla Çarpana Dokuma sanatıyla ilgili 2.seviye eğitim çalışması yapılacak.

Gölcük Belediyesi, Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Şubat ayı etkinliğinde “Çarpana Dokuma” sanatıyla ilgili 2.seviye eğitim programı düzenlenecek.

EĞİTİM TÜM KADINLARA YÖNELİK AÇIK OLACAK

Her ay düzenli olarak yapılan “Gölcük Sanat Günleri’nin” şubat ayı konuğu Çarpana Dokuma Eğitmeni Ebru Deniz olacak. Balıkesir’den ilçemize gelecek olan, somut olmayan kültürel miras taşıyıcısı sanatçı Ebru Deniz, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca yok olma tehlikesi altında “Çarpana Dokuma 2.seviye” ile ilgili eğitim verecek. Eğitim tüm kadınlara yönelik açık olacak.

15 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10.00’DA BAŞLAYACAK

Adnan Menderes İş Merkezi’nde bulunan Sivil Toplum Merkezi’nde, 15 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak eğitim saat 16.30’a kadar sürecek. Ülkemizin çeşitli illerinden, ilimizden ve ilçemizden bu tekniği öğrenmek isteyen bayanların yoğun katılımı beklenirken, eğitim sonunda sertifika töreni de düzenlenecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —