Tarih: 13.01.2021 13:16

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ŞEHİTLER MAHALLESİ’NDEYDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri

GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ŞEHİTLER MAHALLESİ’NDEYDİ

Gölcük Belediyesi tüm mahallelerde genel temizlik çalışması başlattı. Geçtiğimiz gün Piyalepaşa Mahallesi’nde başlayan çalışma dün de Şehitler Mahallesi’nde devam etti. Ekipler genel temizlik programı kapsamında adeta şehitler Mahallesini baştan aşağıya pırıl pırıl yaptılar. 

İLÇE GENELİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hem korona virüs salgınına karşı tedbirlere hiç ara vermeden devam ediyor, hem de kent genelinde temizlik seferberliği gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz aylarda da gerçekleştirilen Genel Temizlik Seferberliği geçtiğimiz gün Piyalepaşa Mahallesinde başladı. Ekipler dün de Şehitler Mahallesi’ni baştan aşağıya temizlediler. Genel Temizlik çalışması Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, Şehitler Mahallesi Muhtarı Sevim Kanat ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay’da yakından takip etti.

“Gölcük için,gönülden çalışıyoruz”

Gerçekleştirdikleri genel temizlik çalışması hakkında bilgi veren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay, “ Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzce gerçekleştirilen ve halkımızca çok beğenilen Genel Temizlik Programı’na, Başkan Yardımcımız Sayın Şevket Kaba ve Muhtarımız Sayın Sevim Kanat’ın katılımları ile Şehitler Mahallesi’nden devam ediyoruz. Kalabalık bir ekiple gerçekleştirdiğimiz çalışmada, kaba atık olarak tabir ettiğimiz inşaat, moloz, mobilya, dal gibi bildirim dışı atılmış tüm atıklar kepçe yardımı ile alınarak kamyonlarımızca sevkiyatını yaptık.  konteyner yıkama aracımız ile tek tek tüm konteynerleri dezenfektan içeren su ile yıkayarak gerekli hijyene kavuşturduk. Bakım gereken konteynerlerimizin gerekli bakım ve  tamirini, ilgili ekibimiz ile yerinde yaparak halkımızın kullanımına sunduk. Kaldırım kenarlarında biriken toprak, kum, çamur gibi malzemeleri küreyerek hem kötü görüntüyü ortadan kaldırdık hem de yabani ot büyümesinin önüne geçtik. Kireçleme hizmeti ile evsel atık konteynerlerimizin çevresinde ve içerisinde biriken bakteri ve mikrop üremesinin önüne geçerek, gerekli hijyeni sağladık. Mıntıkacı personellerimiz ile dip köşe süpürme hizmetini yaparak sokaklarımızı tertemiz yaptık. Böylece halkımızın gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri tertemiz hijyen alanlar oluşturduk. Halkımızın memnuniyeti için, Gölcük için, gönülden çalışıyoruz. Genel Temizlik çalışmalarımız program dahilinde düğer tüm mahallelerde gerçekleştirilecektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —