Tarih: 09.02.2021 13:19

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri örnek karar aldı DOKUZ İŞÇİ SİGARAYI BIRAKTI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinden 9 işçi örnek bir karar alarak, 9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde sigarayı bıraktı.

 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü’nde kararlarını açıkladılar

9 işçinin 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü münasebetiyle aldığı bu karar takdirle karşılandı. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan örnek karar hakkındaki açıklamada, ‘9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde bizler de sigarayı bırakıyoruz. Tüm insanların sağlığını tehdit eden ve önemli bir halk sağlığı sorunu olan sigara kullanımı aynı zamanda birey ve ülke ekonomisini olumsuz yönde etkileyen bir bağımlılıktır.’

Sosyal farkındalık oluşturmak için…

Yapılan açıklamanın devamında, ‘Sigaranın zararları konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak ve davranış değişikliğini sağlamak amacıyla Dünya Sağlık Örgütü tarafından 1987 yılında 9 Şubat “Dünya Sigarayı Bırakma Günü” olarak kabul edilmiştir. Bizlerde bu bağımlılıktan kurtulmak ve sosyal farkındalık oluşturmak için Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak çalışan 9 personelimiz ile 9 Şubat Dünya Sigarayı bırakma gününde sigarayı bırakma kararı aldık’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —