Tarih: 20.11.2018 12:41

Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Yalı Evleri’nde bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Yalı Evleri’nde bir araya geldi

Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Yalı Evleri’nde bir araya geldi. Kurs dışında da dostluğu taşımak adına düzenlenen yemeğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te katımlı sağladı.

Yemeğe koro ekibinin eşleri ve Başkan Ellibeş’te katıldı

Koro çalışmalarını Gölcük Belediyesi Sanat Kahvesi’nde çarşamba akşamları Kudret Dağlı önderliğinde 19:00 ile 20:30 saatleri arasında gerçekleştiren Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, koro çalışmaları dışında da dostluklarını pekiştirmek için Yalı Evleri’nde bir araya geldi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in de katılım sağladığı yemeğe ayrıca koro ekibinin eşleri de katıldı.

Koro çalışmaları dışında da bir araya gelmek istediler

Oldukça kalabalık bir grup halinde akşam yemeğinde bir araya gelen Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Kudret Dağlı yemek sonrasında yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu olarak güzel bir uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vermiş olduğumuz konserler de ilgini güzel olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bizim bu gece düzenlemiş olduğumuz yemeğin asıl amacı koro olarak sadece çalışmalarda değil diğer zamanlarda da bir araya gelerek dostluğumuzu pekiştirmektir. Bu akşam düzenlemiş olduğumuz yemeğimize hem koro ekibimizin eşlerinin hem de Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in katılım sağlaması bizleri mutlu etti. Kendilerine davetimizi kırmayıp yemeğimize katılım sağladığı için teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —