Tarih: 14.11.2022 14:31

Gölcük Belediyesi ve Kızılay arasında anlamlı protokol

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi ve Kızılay arasında anlamlı protokol

Gölcük Belediyesi ve Kızılay arasında kullanılmış tekstil ürünleri toplama projesi iş birliği protokolü imzalandı. İlçemizin çeşitli noktalarına ilk etapta 100 tekstil ürünleri toplama kutuları konulacak.

İlk etapta 100 tekstil ürünleri toplama kutuları konulacak

Afetzede ve ihtiyaç sahiplerinin acil barınma ve beslenme ihtiyaçlarının milletimizden aldığı destek ve güçle karşılayarak bu konuda bir marka haline gelmiş olan Türk Kızılayı, tekstil ürünleri toplama kutuları aracılığı ile bağışlanan kıyafet ve tekstil ürünlerini barınma, gıda, sağlık, nakdi yardımlar, giyim ve eğitim desteği gibi iyilik faaliyetlerine kaynak oluşturmak için değerlendirecek. Bu amaçla; Kızılay tarafından ilçemizin çeşitli noktalarına ilk etapta 100 tekstil ürünleri toplama kutuları konulacak.

Barınma, gıda, sağlık, nakdi yardımlar, giyim ve eğitim desteği gibi iyilik faaliyetlerine kaynak oluşturulacak

Kızılay’la imzaladıkları protokol sonrası açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Belediyesi ve Kızılay arasında kullanılmış tekstil ürünleri toplama projesi iş birliği protokolü imzalandık. İlçemizin çeşitli noktalarına ilk etapta 100 tekstil ürünleri toplama kutuları konulacak ve tekstil ürünleri toplama kutuları aracılığı ile bağışlanan kıyafet ve tekstil ürünlerini barınma, gıda, sağlık, nakdi yardımlar, giyim ve eğitim desteği gibi iyilik faaliyetlerine kaynak oluşturmak için değerlendirecek.  Kullanmadıkları kıyafetlerini Kızılay kutularına bırakan hemşehrilerimiz de iyilik faaliyetine katılmış olacaklar. Gölcük Belediye Meclisi’nde oy birliği ile verilen yetkiye istinaden imzalanan protokolün hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, Saygıdeğer Meclis Üyelerime, Kızılay Kocaeli İl Merkezi Başkanı Sayın İbrahim Pay’a, Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Sayın Orhan Barış’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —