Tarih: 18.07.2017 12:12

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Şifa Dağıtıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi’nin bölge için en önemli yatırımlarından biri olan tarihi Yazlık Ilıcası mükemmel tesisiyle hizmet vermeye devam ediyor. 7’den 70’e, bay, bayan herkese hitap eden Gölcük Yazlık Ilıcası, unutulmaz bir gün geçirmenin, ferahlamanın, sağlığın ve huzurun adresi olmaya devam ediyor.

Vatandaşların uğrak yeri

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası Vatandaşların Sağlığı açısından bir birinden önemli birçok konuda hastalıklara şifa vermesi, Vatandaşlar tarafından Ilıca Şifa dağıtıyor diyerek ifade edilmekte. Bu yönde sunulan kaliteli hizmet ile Yazlık Ilıcasına olan rağbet giderek artıyor. Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası, şifalı suyu, sauna ve buhar odası, Türk hamamı ile Şifa dağıtmaya devam ediyor.

Ayrıca Cilt hastalıklarına faydalı olan doktor balıklardan da istifade edinilebiliyor

Tarihi dokusu ve mimari yapısıyla dikkat çeken ve beğeni toplayan Yazlık Ilıca, kolayca ulaşılabilecek bir mesafede. Ilıca suyu özellikle başta cilt hastalıkları olmak üzere romatizmal rahatsızlıklar, Hücre yenileme, Bağışıklık sitemini güçlendirme, Kansızlık, Sinir ve Kas yapısını kuvvetlendirme, Kronik Solunum yolu hastalıklarının tanımlayıcı tedavisi ve daha birçok alanda fayda sağlıyor ve şifa dağıtıyor. Ayrıca Cilt hastalıklarına faydalı olan doktor balıklardan da istifade edinilebiliyor.

 Çevre illerden de ilgi görüyor

 Ayrıca Ilıca tesisleri içinde uzman masörlere yaptırılacak çeşitli vücut masajlarıyla günün yorgunluğunu atabilmek mümkün. Yazlık Ilıca Termal tesisindeki çok yönlü hizmetler ile Kocaeli ve çevre illerden gelen vatandaşların yoğun ilgisi Ilıcada hareketlilik yaşanmasına büyük etken olmaya devam ediyor.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —