Tarih: 15.02.2023 13:57

Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri Deprem Bölgesine gitti ÇALIŞMALARA DESTEK VERDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri Deprem Bölgesine gitti

ÇALIŞMALARA DESTEK VERDİLER

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 İlimizde yıkıcı etki gösteren büyük depremler sonrasında bölgedeki depremzedelere yardım etmek üzere ilçemizden birçok kamu kurum, STK, Dernek Başkanı, Siyasi Parti Başkanı ve ekipler gitti. Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri de depremzedelere destek olmak üzere ilçemizden deprem bölgesine giderek, bölgede çalışmalara destek verdi.

Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri ilçemizden hareket ederek, deprem bölgesine gitti. Deprem bölgesindeki çalışmalara destek veren Zabıta ekipleri ilçemizi en güzel şekilde temsil etti.

Büyük takdir topladılar

Ülkemizde yaşanan büyük depremler sonrasında 30 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybederken, 80 binin üzerinde vatandaşımız yaralandı. Onbinlerce vatandaşımız da soğuk kış koşullarında evlerini kaybetti. Bu acı süreci yaşayan ülkemiz tek yürek olarak, depremzede kardeşleri için seferber oldu. Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri de gönüllü olarak deprem bölgesinde depremzedelere destek olurken, çalışmalarda  fedakarca çalıştı. Gölcük’ten bölgeye giden Zabıta Ekiplerinin bu güzel davranışı ilçemizde büyük takdir topladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —