Tarih: 30.10.2019 14:05

Gölcük Belediyesi’nin geçmiş dönem projeleri ödüllendirildi BÜYÜK BAŞARI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi’nin projeleri ödüllendirildi

BÜYÜK BAŞARI

‘’6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’’ Başarı ve Teşvik Ödüllerini kazanan belediyeler belli oldu. Gölcük Belediyesi Türkiye çapında 2 ödül kazanarak, büyük başarı elde etti. Kongrede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’de ödül kazanan belediyeler arasına girdi.

Ellibeş’in bu projelerde emeği büyük

Gölcük Belediyesi uyguladığı önemli projeler neticesinde ‘6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne damga vuran Belediyeler arasına girdi. ‘’6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’’ Başarı ve Teşvik Ödülleri sahiplerini bulurken, bu önemli kongrede Gölcük Belediyesi önemli ödüller elde etti. Gölcük Belediyesi’ne yıllarını ve yoğun emeklerini veren, bu projelerde büyük emeği olan AK Parti İl Başkanı ve Önceki Dönem Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ise bu sürece yardımcı olan herkese, yerel basına ve bütün Gölcüklülere teşekkür etti.

Aldığımız ödüller

Kongrede Gölcük Belediyesi’nin aldığı ödüller; En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye Ödülü veEn İyi Rezerv Alan İlan Eden ve Riskli Alandan Transfer Sağlayan ve Uygulayan Belediye Ödülü’nü aldı. 

Kongrede ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’de ödül alan Büyükşehirler arasına girmeyi başardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; En İyi Sosyal Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye Ödülü’nü aldı.

Kongre Juri Üyeliklerini;

 Pervin Kınık – EGE Yapı Proje Geliştirme ve Kentsel Dönüşüm Koordinatörü– Kongre Ödül Jürisi Başkanı, Makbule Yönel MAYA – TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü, Haluk Sur – Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Kurucusu – Kongre Ödül Jürisi Başkan Yardımcısı, Gökhan Avcıoğlu – GAD Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı, İsmet Erdem – Türkiye Emlak Katılım Bankası Gayrimenkul Portföy Yönetimi Direktörü, Ersoy Pehlivan – ARUP Akıllı Şehir Yöneticisi, Zafer Baysal – Kentsel Dönüşüm Enstitüsü Başkanı, Çağlar GürkanlI – İŞ Bankası Bireysel Krediler Müdür Yardımcısı, Haldun Ersen – Management Plus Genel Müdürü

Kongrede ödül alan belediyeler şunlar;

  1. En İyi Riskli Alan İlan Eden ve Uygulayan Belediye Ödülü
  2. Kayseri Büyükşehir Belediyesi (Sahabiye Projesi İle Başarı Ödülü)
  3. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Bayrampaşa Projesi İle Teşvik Ödülü)



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —