Tarih: 23.04.2019 13:02

Gölcük Belediyespor Judo Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi ATİLLA DİNÇ TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyespor Judo Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi

ATİLLA DİNÇ TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2019 Öğretim Yılı Ortaokullar Arası Türkiye Judo Şampiyonası 13-14 Nisan tarihlerinde Balıkesir’de yapılmıştı. Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Atilla Dinç Türkiye 3’üncüsü olarak Bronz Madalya aldı.

Atilla Dinç bronz madalya kazandı

İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı dereceler alan Gölcük Belediyespor Judo Takımı’ndan Atilla Dinç, 13-14 Nisan’da Bursa’da gerçekleştirilen 2019 Öğretim Yılı Ortaokullar Arası Türkiye Judo Şampiyonası’nda mücadele göstererek Türkiye 3’üncüsü olarak Bronz Madalya kazandı. Antrenörler Murat Keskin, Mustafa Keskin ve Kemal Dinç yetiştirdikleri başarılı sporcuların ilçemizi gayet iyi bir şekilde temsil etmeye devam ettiklerini ve sporcuları ile gurur duyduklarını açıkladılar.

Antrenörler, “Sporcumuz Atilla Dinç’i tebrik ediyoruz”

Antrenörler Murat Keskin, Mustafa Keskin ve Kemal Dinç konu hakkında şu sözleri dile getirdiler: “Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu Balıkesir’de 13-14 Nisan tarihleri arasında yapılan 2019 Öğretim Yılı Ortaokullar Arası Türkiye Judo Şampiyonası’nda yarışan Gölcük Belediyespor Judo Takımı’nın başarılı sporcusu ve aynı zamanda Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi olan Atilla Dinç 3.olarak bronz madalya aldı. Desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Orhan Temiz’e çok teşekkür ederiz. Sporcumuz Atilla Dinç’i tebrik ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —