10167,30%1,69
40,05% 0,04
46,92% -0,14
4259,74% 0,23
6818,65% 0,10
Gölcük Belediyespor Judo Takımı, İzmir’deki şampiyonada yarışacak
Türkiye Minikler Judo Şampiyonası 24-26 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek. Şampiyonaya Gölcük Belediyespor Judo Takımı’ndan Gökçe Tekcan ve Cemal Efe Bayram katılım sağlayacak.
Başarılı iki sporcu şampiyonada büyük mücadeleler verecek
İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı dereceler alan Gölcük Belediyespor Judo Takımı, İzmir’de 24-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Minikler Judo Şampiyonası’na katılım sağlayacak. Gölcük Belediyespor Judo Takımı’ndan Gökçe Tekcan ve Cemal Efe Bayram şampiyona için büyük mücadeleler verecek.
Antrenörler, “Antrenmanlarımıza her gün devam etmekteyiz”
Antrenörler Kemal Dinç ve Murat Keskin konu ile ilgili yaptıkları açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Gökçe Tezcan ve Cemal Efe Bayram, İzmir’de düzenlenecek Türkiye Minikler Judo Şampiyonası’na katılım sağlayacaklar. Şampiyona öncesinde judo antrenmanlarımızı son sürat Gölcük Dumlupınar Ortaokulu Spor Salonu’nda ve Gözlementepe su deposu altında bulunan spor salonlarında devam ettik ve antrenmanlarımıza her gün devam etmekteyiz. Bize katılmak isteyenler geleceğin şampiyonları Gölcük Belediyesi’ne müracaat edebilirler” dediler.