Tarih: 24.06.2019 14:01

Gölcük Belediyespor Judo Takımı, SAKARYA’DAN DERECELERLE DÖNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya’nın Kurtuluşu anısına düzenlenen Judo Turnuvası’nda Süper Minikler kategorisinde Gölcük Belediyespor Judo Takımı da başarılı dereceler kazandı.

Mücadeleler sonucunda başarılı dereceler kazandı

İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı dereceler alan Gölcük Belediyespor Judo Takımı, 22 – 23 Haziran tarihlerinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Sakarya’da düzenlemiş olduğu Süper Minikler kategorisinde büyük bir mücadeleler vererek derece almaya hak kazandılar

Antrenörler, “Yeni kayıtlar için Gölcük Belediyespor bölümünden irtibata geçebilirler”

Gölcük Belediyespor Judo Takımı Antrenörleri’nden Mustafa Keskin, Murat Keskin ve Kemal Dinç, yetiştirdiği sporcuların büyük başarılara imza attığını dile getirirlerken sözlerine şöyle devam ettiler: “Sporcularımızdan Hatice Erkan 22 kg ikinci, Deniz Obüt 36 kg üçüncü, Derya Obüt 40 kg üçüncü, Ela Hacıefendioğlu beşinci, Ecrin Memiş beşinci ve Yaser Saral beşinci oldu. Dereceye giren sporcularımızı kutluyoruz. Antrenmanlarımıza Gölcük Ortaokulu’nda ve Gözlementepe Spor Tesisleri’nde devam etmekte olup yeni kayıtlarımız da devam etmektedir. Yeni kayıtlar için Gölcük Belediyespor bölümünden irtibata geçebilirler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —