Tarih: 04.02.2020 13:05

Gölcük Belediyespor Kulübü Judo Takımı 2 Sporcusu önemli şampiyona öncesi YARI FİNALLERE KATILMA HAKKI KAZANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyespor Kulübü Judo Takımı 2 Sporcusu önemli şampiyona öncesi

YARI FİNALLERE KATILMA HAKKI KAZANDI

Gölcük Belediyespor Kulübü Judo Takımı 2 Sporcusu Atilla Dinç ve Ömer Öztürk, Anadolu Yıldızları Türkiye Judo Şampiyonası öncesi il seçmelerinde birinci olarak,8-9 Şubat tarihlerinde Düzce’de yapılacak yarı finallere katılma hakkı kazandı.


Sporcular yarı finallere Antrenörler eşliğinde hazırlanıyorlar

Katıldıkları turnuva ve müsabakalarda ilçemizi başarıyla temsil eden Gölcük Belediye Spor Kulübü Judo Takımı Sporcuları Atilla Dinç ve Ömer Öztürk, Türkiye Judo Şampiyonası öncesi önemli başarı elde etti. İl Seçmelerinde iki sporcu 8-9 Şubat Düzce’de düzenlenecek olan yarı finallere katılma hakkı kazanarak, yarı finallere Antrenörleri Mustafa Keskin, Murat Keskin ve Kemal Dinç eşliğinde devam ediyorlar.

Sporcularımız hedefleri için çok çalışıyor

Antrenörler  Mustafa Keskin, Murat Keskin ve Kemal Dinç, ‘Anadolu yıldızları Türkiye judo şampiyonası öncesi Gölcük Belediye Spor Kulübü Sporcularımız Atilla Dinç ve Ömer Öztürk il seçmelerinde birinci olarak 8-9 Şubat Düzce’de düzenlenecek olan yarı finallere katılma hakkı kazanmış olup yarı finallerde ilçemizi en iyi şekilde temsil için  Antrenmanlarına devam ediyor ve hedefleri için çok çalışıyorlar’ dediler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —