Tarih: 04.03.2022 09:59

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası 11 MART’TA KONGREYE GİDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül, Berber ve Kuaförlerdeki fiyat tarifeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gül ayrıca 11 Mart’ta kongrelerini gerçekleştireceklerini açıkladı.

“Yeni fiyat tarifesini de tüm berber ve kuaförlerimize gönderdik”

Başkan Gül, ilk olarak Kuaför ve Berber fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gül yaptığı açıklamada “Kadın ve erkek berber ve kuaförlerimiz için belirlenmiş olan bir fiyat tarifemiz var. Bu tarifede yer alan fiyatlar, tavan fiyatlar olarak geçiyor. Bizim de meslektaşlarımıza olan tavsiyemiz, zamlardan etkilenmemek için ucuza çalışmamaları yönündedir. Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası’nın çıkarmış olduğu yeni fiyat tarifesini de tüm berber ve kuaförlerimize gönderdik. Tüm üyelerimizin bu fiyat aralığına uymaları, kendi menfaatleri açısından çok fazla önem arz etmektedir. Yaşanan bu zorlu günlerin ancak birlik ve beraberlik ederek ve fiyatlarımızı belirlenen tarifeye yükselterek üstesinden gelebiliriz. Bundan dolayı tüm berber ve kuaför esnafımızın, elektrik ve artan diğer maliyetleri karşılayabilmek için bu fiyatlara uyması gerekmektedir. Ucuz çalışıp giderlerinizi karşılayamıyorsanız hiçbir kurumu suçlayamazsınız. Bu yükten ancak fiyat birliği ile kurtulabiliriz. Yapılan bütün başvurular sonucunda, tüm esnafımıza belli bir oranda indirim yapılacağı da açıklanmıştır” dedi.

“Kongremiz 11 Mart’ta gerçekleştireceğiz”

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası olağan kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade eden başkan Gül, “Odamızın genel kurulunu 11 Mart 2022 Cuma günü saat 12.00’da, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek. Tüm üyelerimizi şimdiden oy kullanmaya davet ediyoruz. Seçimlerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —