Tarih: 08.03.2024 15:11

Gölcük CHP’de Aday ve Proje Tanıtım Programı heyecanı PROJELER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük CHP’de Aday ve Proje Tanıtım Programı heyecanı

PROJELER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı yarın saat 17.30’da Gölcük Belediye Kongre Sarayı’nda Yerel Yönetimler Seçimleriyle ilgili olarak Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Proje Tanıtım Toplantısı düzenleyecek. CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner Aday Tanıtım Programlarına tüm Gölcük halkını davet etti.

Tüm Gölcük halkı davet edildi

Gölcük CHP’de Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz’ın Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı yarın yapılacak. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yapılacak olan Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı’na tüm Gölcük halkı davet edildi. Program yarın saat 17.30’da Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yapılacak.

Uzuner, ‘İşimiz Gücümüz Gölcük diyoruz’

CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, ‘Değerli Basın Mensupları; 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 17.30’da Gölcük Kongre Sarayında Belediye Başkan Adayımız Özgür Yılmaz’ın “Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı” yapılacaktır. İşimiz Gücümüz Gölcük diyoruz. Kentimizi sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak için çıktığımız bu yolda sizleri de aramızda görmek bizlere güç verecektir’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —