Tarih: 26.12.2023 11:57

Gölcük CHP’ye değerli bir isim daha katıldı HASAN KAMİLOĞLU’NA CHP’YE ÜYE OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin çeşitli illerinde Orman İşletme Müdürlüğü görevini başarıyla yerine getiren, en son Gölcük İşletme Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra emekli olan Orman Yüksek Mühendisi Hasan Kamiloğlu Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret ederek, CHP’ye üye oldu.

Kamiloğlu’nun rozetini İsmet İşeri taktı

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü’ne önemli bir isim daha üye oldu. Bir dönem ilçemizde de Orman İşletme Müdürlüğü görevini yapan, Orman Yüksek Mühendisi Hasan Kamiloğlu CHP ailesine katılma kararı aldı. CHP İlçe Binasına gelen Kamiloğlu’nu CHP eski ilçe başkanı, önceki dönem CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve CHP Kocaeli Milletvekili Adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük Belediye Başkan Aday adayı M. Zeki Aydın ve Partililer karşıladı. Hasan Kamiloğlu’nun rozetini İsmet İşeri takarken, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

İşeri, ‘Partimiz için hayırlı uğurlu olsun’

İsmet İşeri, Kamloğlu’nun üyeliği konusunda Gazetemize şu açıklamayı yaptı: ‘Türkiye’nin çeşitli illerinde Orman İşletme Müdürlüğü’nü yapan en son Gölcük İşletme Müdürlüğünü de yaptıktan sonra emekli olan Orman Yüksek Mühendisi Hasan Kamiloğlu partimize katıldı. Bugün rozetini taktık, gerek ormancılık gerek çevre konusundaki bilgi birikimleriyle partimizin bu alanda projeler üretmesinde çok önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katıldığı için teşekkürlerimizi iletiyor hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —