Tarih: 26.07.2022 14:09

Gölcük Çiftlikspor Kulübü’nden KEREM MUSAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Yeni sezon öncesi çalışmalarını yoğun olarak sürdüren Gölcük Çiftlikspor Kulübü Yönetimi Kulübe maddi ve manevi destek veren KGM Yapı Sahibi ve Gölcükspor Teknik Asbaşkanı Kerem Musaoğlu’nu ziyaret ederek, teşekkürlerini belirtti.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ve güçlü kadro ile girmek isteyen Gölcük Çiftlikspor Kulübü çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkan Vekili İrfan Ayazoğlu ve Kulüp Yöneticileri,  Gölcük Çiftlikspor’a maddi ve manevi destek olan KGM Yapı Sahibi Gölcükspor Teknik Asbaşkanı Kerem Musaoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Musaoğlu, ‘Gölcük Çiftlikspor’u önemsiyor, değer veriyoruz’

Gölcük Çiftlikspor’a yeni sezonda başarılar dileyen KGM Yapı Sahibi ve Gölcükspor Teknik Asbaşkanı Kerem Musaoğlu,  ‘İlçemizin güzide ve değerli Spor Kulübü olan Gölcük Çiftlikspor’u önemsiyor, değer veriyoruz. Bu güzel kulüp umarım yeni sezonda şampiyon olarak bir üst gruba yükselir. Şimdiden Gölcük Çiftlikspor Yönetimine de çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Ayazoğlu, ‘Teşekkür ediyoruz’

Gölcük Çiftlikspor Başkan Vekili İrfan Ayazoğlu, ziyarete yaptığı kısa konuşmada, ‘Kulübümüze her zaman maddi ve manevi destekten bulunan ve Kulübümüz hakkında güzel duygular besleyen Sayın Kerem Musaoğlu beyefendiye teşekkür ediyoruz’ diye konuştu. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından çekilen topu fotoğrafın ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —