Tarih: 09.08.2022 12:56

Gölcük Çiftlikspor Sahaya indi SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Çiftlikspor Sahaya indi

SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN

İlçemizin başarılı Spor Kulüplerinden Gölcük Çiftlikspor geçtiğimiz akşam sahaya indi. Gölcük Çiftlikspor takımı Hisareyn Stadı’nda sezon açılışını yaptı. Kulüp Başkanı İskender Aksoy ve Kulüp Başkan Vekili İrfan Ayazoğlu, ‘Yeni sezonda tek hedefimiz Şampiyonluk’ dedi.

Geçtiğimiz akşam Hisareyn Stadı’nda gerçekleştirilen sezon açılışına Cumhuriyet Halk Partisi  Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, Harb-İş Spor Kulüp Başkanı Selami Bulut, Kulüp Başkanı İskender Aksoy, Başkan Vekili İrfan Ayazoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbolcular ve davetliler katılım sağladı.

Aksoy, ‘İnşallah sonu şampiyonluk olsun’

Gölcük Çiftlikspor Kulüp Başkanı İskender Aksoy, ‘Bugün Allah’ın izni ile yeni sezona ‘Merhaba’ dedik. İnşallah sonu Şampiyonluk olsun. Futbolcularımıza olan güvenimiz tam. Kadromuzu başarılı futbolcular ile güçlendirdik. Bugün sezon açılış programımızda yanımızda olan CHP Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz beyefendiye, Harb-İş Spor Kulüp Başkanı Sayın Selami Bulut beyefendiye ve tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ diye konuştu. Futbolcuların ilk antrenmanlarında oldukça hırslı ve istekli görüntüsü teknik ekip ve yönetimi memnun etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —