Tarih: 11.11.2019 14:11

Gölcük Çİftlikspor Yönetimi Kaymakam Karabulut’u ziyaret etti KENDİLERİNİ TANITIP, PROJELERİNİ ANLATTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Çİftlikspor Yönetimi Kaymakam Karabulut’u ziyaret etti

KENDİLERİNİ TANITIP, PROJELERİNİ ANLATTILAR

Gölcük Çiftlikspor Kulübü ziyaretlerini sürdürüyor. Kulüp Başkanı İskender Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret etti.

İlçemizin önemli Spor Kulüplerinden Gölcük Çiftlikspor Kulübü Kaymakam Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan İskender Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Kaymakam Karabulut, ‘Gölcük’te Amatör Spor Kulüplerini önemsediğimi belirtmek istiyorum’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Karabulut, Kulüp hakkında Başkan Aksoy’dan bilgi aldı. Spor Kulüplerinin çok değerli olduğunu belirten Kaymakam Karabulut, ‘Ziyaretiniz beni çok memnun etti. Gölcük’te Amatör Spor Kulüplerini önemsediğimi belirtmek istiyorum. Kulübünüze ligde başarılı bir sezon diliyor, siz değerli dostlarıma da çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

Faaliyetlerine Kaymakam Karabulut’u davet ettiler

Gölcük Çiftlikspor Kulübü Başkanı İskender Aksoy, kulübünü ve Yönetim Kurulu Üyelerini Kaymakam Karabulut’a tanıtarak, projelerini anlattı ve uyuşturucuyla mücadele konusunda gerçekleştirecekleri faaliyetlere Kaymakam Karabulut’u davet etti. Başkan Aksoy ziyarette Kaymakam Karabulut’a kulüp atkısı ve flaması hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —