Tarih: 15.11.2018 13:44

Gölcük çok değerli bir evladını kaybetti REMZİ GÜRSOY VEFAT ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük çok değerli bir evladını kaybetti

REMZİ GÜRSOY VEFAT ETTİ

Gölcük çok değerli bir evladını kaybetti. Kıbrıs Gazisi ve eski Gölcük Merkez Komutanlarından Remzi Gürsoy 72 yaşında hayatını kaybetti. Uzun bir süredir geçirdiği felç sonucu ağır sağlık sorunları yaşayan ve ailesinin desteği ile ayakta duran Remzi Gürsoy önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Cenaze törenine katılım oldukça yoğun oldu

Değirmendere Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Gölcük Kaymakam Vekili ve Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, askeri erkan ve Kıbrıs Gazisi Remzi Gürsoy’un ailesi ile dost ve akrabaları katılım sağladı.

Cenaze namazını İlçe Müftüsü İlyas Öztel kıldırdı

Değirmendere Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazını İlçe Müftüsü İlyas Öztel kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından Kıbrıs Gazisi Remzi Gürsoy için askeri tören düzenledi. 72 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Remzi Gürsoy Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak merhum Remzi Gürsoy’a Allah’tan Rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —