Tarih: 06.11.2023 12:28

Gölcük değerli bir evladını daha kaybetti DOKTOR HÜSEYİN KAVGACI DUALARLA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

İzmit SSK Hastanesi’nin değerli ve sevilen Doktorlarından, Gölcük Dispanseri eski Başhekimi Hüseyin Kavgacı geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Vefat haberi büyük üzüntü yarattı

Doktor Hüseyin Kavgacı emekli olduktan sonra bir firmada işyeri hekimi olarak görev yapıyordu.  Doktor Kavgacı geçtiğimiz Cumartesi akşam saatlerinde evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.  Kalp krizi geçirdiği belirlenen Hüseyin Kavgacı doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kavgacı’nın vefat haberi ilçemizde büyük üzüntü yarattı. Hüseyin Kavgacı’nın 2 hafta önce babası Mahmut Kavgacı’yı kaybettiği öğrenildi. 

Dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

İlçemizde Karaköprü Mahallesi’nde ikamet eden ve 3 çocuk babası olan Doktor Hüseyin Kavgacı’nın cenazesi 5 Kasım Pazar günü ikindi namazına müteakiben Gölcük Sanayi Camii’nde kılınan namazın ardından Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi. Kavgacı’nın cenaze namazına çok sayıda dostları ve sevenleri katılım sağladı. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —