Gölcük değerli bir evladını daha kaybetti
MEHMET ERİMEZ DUALARLA UĞURLANDI
Gölcük Teneke Mahallesi’nin sevilen isimlerinden ve ilçemizin sevilen Zabıta Memurları’ndan Ergün Yaşar’ın Dayısı Mehmet Erimez hayatını kaybetti.
Erimez, Zabıta Memuru Ergün Yaşar’ın Dayısı oluyordu
İlçemizin en köklü Mahallelerinden Teneke Mahallesi’nin değerli isimlerinden Mehmet Erimez vefat etti. Mehmet Erimez, Gölcük Zabıta Memuru Ergün Yaşar’ın Dayısı oluyordu.
Cenazesine dostları ve sevenleri katılım sağladı
Erimez’in vefat haberi Gölcük’te büyük üzüntü yarattı. İlçemizde beyefendi kişiliği ve güler yüzüyle tanınan Mehmet Erimez’in cenazesi bugün Öğle namazına müteakiben Değirmendere Merkez Camii’nde kılınarak, Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi. Erimez’in cenazesine dostları ve sevenleri katılım sağladı. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.