Tarih: 04.09.2019 11:46

Gölcük değerli bir evladını kaybetti NİZAMETTİN ÖZ VEFAT ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün köklü ve değerli esnaflarından Öz Kasap’ın sahibi Nizamettin Öz hayatını kaybetti. Öz’ün vefat haberi ilçemizde derin üzüntü yarattı. Nizamettin Öz’ün cenazesi dün Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze namazına katılım oldukça yoğun oldu

Cenazeye; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Siyasi Parti Temsilcileri, STK ve Dernek Başkanları, çok sayıda esnaflar ve vatandaşlar katılım sağladı.

İlçemizde çok seviliyordu

1970 yılında açtığı Öz Kasap’la Gölcük halkının takdirini kazanan Nizamettin Öz geçirdiği rahatsızlıktan dolayı özel bir hastanede tedavi görüyordu. Öz’ün vefat haberi ilimiz ve ilçemiz genelinde büyük üzüntü yarattı. 72 yaşında 2 çocuk babası olan Nizamettin Öz ilçemizde çok seviliyordu. Öz’ün cenazesi dün Öğle namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, İhsaniye Mezarlığı’nda defnedildi. Öz’ün cenaze namazını Gölcük Eski Müftüsü Mustafa Okullu kıldırdı. Bizde Gazetemiz olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Haber: Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —