Tarih: 22.09.2023 11:07

Gölcük, Derince ve Gebze’de ‘Güvenli Okul Uygulaması’ yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Gölcük, Derince ve Gebze’de ‘Güvenli Okul Uygulaması’ yapıldığını kamuoyuna duyurarak, öğrencilerin güvenliği için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.

Yapılan açıklamada, ‘20.09.2023 günü Emniyet Müdürlüğümüzce ilimiz Gölcük, Derince ve Gebze ilçelerinde yer alan okullar ve çevrelerinde bulunan umuma açık yerlerde yapılan  “Güvenli Okul Uygulaması” kapsamındaki denetimlerde; Derince İlçemizde bulunan18 okul ve çevresi, 236 şahıs, 110 araç kontrol edilmiş,2 yoklama bakaya/kaçağı yakalanarak gerekli tutanak tutulmuş olup ayrıca 1 ağır vasıta taşıta uygunsuz parktan gerekli idari işlem uygulanmıştır.’

Olumsuz bir duruma rastlanılmadı

Açıklamanın devamında, ‘Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz, Gebze ve Gölcük Büro Amirliklerimizle birlikte 11 okul önünde 6 ekip 16 personelle yapılan uygulamada, 137 şahsın GBT sorgusu yapılmış, 20 araç kontrol edilmiş olup yapılan kontrollerde başka olumsuz bir duruma rastlanılmamıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, çocuklarımızın güvenli eğitim ortamını sağlamak amacı ile uygulamalarımız ilimiz genelinde kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —