Tarih: 26.03.2021 10:37

Gölcük Devlet Hastanesi’nde 25 yılını dolduran personele TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yönetimi tarafından 25. yılını dolduran personeller için geçen yıl verilmeye başlanan teşekkür belgesi, bu yıl da verilmeye devam ediliyor.

Üçüncü tören düzenlendi

Hastane yönetimi olarak 25. Yılını dolduran personele teşekkür belgesi verilmeye devam edileceği açıklanırken, 2021 yılında düzenlenen  üçüncü tören ile 25 yıl üstünü çalışan Personellerin teşekkür belgeleri Başhekimlikte düzenlenen bir törenle hastane yönetimi tarafından takdim edildi.

Başhekim Acar, hizmetler için teşekkür etti

Törende konuşan Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; 25. yılını dolduran personele bugüne kadar hastaneye verdikleri hizmetler için teşekkür etti. Ayrıca Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar; “Gece gündüz özveri ve içtenlikle dokunduğunuz her bir hayata, tebessümle umut olan her bir gönülde unutulmaz izler bırakan, isimsiz kahramanlar…25. yılını dolduran personellerimiz kurumda yapmış olduğunuz samimi, özverili ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum, ”diyerek “Teşekkür Belgelerini” takdim etti. Teşekkür belgelerini alan personeller etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —