Tarih: 12.04.2021 13:50

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’NDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yapmış olduğu sağlık sunumu ile Pandemi sürecinde de vatandaşlara kaliteli bir hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları çözüme kavuşturmak için tüm gücüyle çalışıyor.

Bina değerlendirmesi gerçekleştirildi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar’ın katılımı ile bina değerlendirmesi gerçekleşti. Değerlendirmeye ayrıca Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Tuncay İnce, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Özdemir, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, Kalite Direktörü Zeynep Yıldız, Acil Durum Afet sorumlusu Murat Saraç, İş güvenliği Sorumlusu Ummahan Orhan ve birim sorumluları değerlendirme de hazır bulundu.

Acar, “ Amacımız Pandemi sürecinde kaliteli ve en iyi sağlık hizmetini sunmaktır”

Hastane acil servisi, poliklinikler ve servis katlarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmede; tesis güvenliği, Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar gerçekleşen bina turu hakkında; “amacımız kurumumuzda tesis güvenliğini sağlayarak, Pandemi sürecinde kaliteli ve en iyi sağlık hizmetini sunmaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —