Tarih: 29.03.2022 12:43

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma Derneği, RAMAZAN YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

11 Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerif gelmesiyle birlikte Gölcük’te Dost Eli Yardımlaşma Derneği Ramazan hazırlıklarına başlarken Hayır Sever İşadamları ve vatandaşlardan desteklerini bekliyor.

RAMAZAN GIDALARI DAĞITIMLARINA BAŞLANDI

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma Derneği sadece Ramazan ayı değil yılın her ayında ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımlarını yapmaya devam ediyor. Derneğe kayıtlı 100 aileye Ramazan öncesinde gıda yardımlarını yapmaya hazırlanırken Ramazan yardımlarını şimdiden dağıtmaya başladılar.

CAN, “İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMAYALIM”

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Can, hayırseverlere yaptığı çağrıda, “Ramazan ayına yaklaştık. Dernek olarak dul, yetim ve ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı öncesinde gıda yardımlarına başladık. Derneğimizde kayıtlı 100 ihtiyaç sahibine gıda yardımlarını yapacağız, bizler Gölcük’teki hayırsever iş adamları ve esnaflarımızdan desteklerini bekliyoruz. Bu ramazan ayında yuvalara huzur, ihtiyaç sahiplerine umut olalım. Onları unutmayalım” diyoruz ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

‘BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ’

Dernek Başkanı Hakan Can son olarak, “Hayırsever iş adamları ve esnaflarımız yardımlarını Gölcük Vakıflar Bankası TR59 0001 5001 5800 7281 2673 11 numaralı IBAN Hesabına yatırabilirler. Ayrıca 0262 414 46 46 numaradan bizlerle irtibata geçebilirler” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —