Tarih: 01.08.2017 14:55

Gölcük Down Cafe’de Karadeniz Rüzgarı Esecek

Facebook Twitter Linked-in

3 Ağustos Perşembe günü Gölcük Down Cafe’de yöresel Karadeniz yemek günü gerçekleştirilecek. Günün hangi saati olursa olsun 3 Ağustos Perşembe günü çeşitli Karadeniz yemeklerini tadabileceksiniz.

Çeşitli yöresel Karadeniz yemekleri olacak

İlçemizde açıldığı günden beri büyük bir ilgiyle karşılanan Gölcük Down Cafe bu seferde yöresel Karadeniz yemek günü gerçekleştirecek. 3 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek yöresel Karadeniz yemek gününde birçok yöresel Karadeniz yemekleri olacak. Bunlar Kuymak, Mısır Ekmeği-Yoğurt, Kara Lahana, Ezme Lahana, Kara Lahana Sarması, Fasulye Turşusu Kavurması gibi aklınıza gelebilecek birçok yöresel Karadeniz yemekleri 3 Ağustos Perşembe günü Gölcük Down Cafe’de bulabilirsiniz.

Abanoz, “Böyle bir Karadeniz yemek günü gerçekleştirmek istedik”

+ 1 farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, 3 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek olan yöresel Karadeniz yemek gününe tüm Karadenizlileri ve ilçemiz vatandaşlarını Gölcük Down Cafe’ye davet ediyor. Abanoz, “Böyle bir Karadeniz yemek günü gerçekleştirmek istedik. Umarım her zaman olduğu gibi bol katılımlı bir gün olur. Tüm Karadenizli ve ilçemiz vatandaşlarımızı 3 Ağustos Perşembe günü bu yöresel Karadeniz yemeklerini tatmak üzere cafemize davet ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —