Tarih: 19.01.2024 11:46

Gölcük Dumlupınar Mahallesi Muhtar Adayı Fethi Seymen, ‘ÖZÜMÜZ NEYSE SÖZÜMÜZ ODUR’

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde çok sevilen ve geniş bir kesim tarafından tanınan Fethi Seymen Yerel Seçimlerde Muhtar Adaylığını Dumlupınar Mahallesi’nden açıkladı.

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan’da aza listesinde yer alıyor

Güçlü aza listesiyle de dikkat çeken Dumlupınar Mahallesi Muhtar Adayı Fethi Seymen çevresinden ve mahallesinden gördüğü teveccühten mutlu olduğunu belirtti. Daha önceki Yerel Seçimde Dumlupınar Mahallesi’nden Muhtar adayı olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı ismini taşıyan Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan’da Seymen’in aza listesinde yer alıyor.

Önemli vaatleri ile dikkat çekiyor

Fethi Seymen, mahallesindeki sorunları ve mahalle sakinlerinin isteklerini çok iyi bildiğini belirterek bazı vaatlerini şöyle sıraladı: Muhtarlık Konağı, Sağlık Ocağı, ALO Muhtar Hattı, Mahalle oyun parkı güvenlik kamerası, Dumlupınar Spor Kulübü’nü faaliyete geçirmek, Mahalle etkinlikleri, Mahalle günü oluşturup dert ve sıkıntılara çözüm programları sağlamak, Gelenekselleştirilecek olan mahalle şenliği projesi , Mahallemizde yapılacak olan muhtarlık konağına Gölmek Kurs Merkezi açmak, Belediye ile beraber mahalleli ile iki ayda bir şehir gezileri planlamak.,




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —