Tarih: 18.08.2023 13:58

Gölcük El Sanatları Festivali’ne MEDAR HASTANESİ’NDEN SAĞLIK DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük El Sanatları Festivali’ne

MEDAR HASTANESİ’NDEN SAĞLIK DESTEĞİ

MEDAR Hastanesi Gölcük 25 yıllık sağlık tecrübesi ile toplum sağlığına yönelik sosyal sorumluluk ve bilgilendirme projelerine hızla devam ediyor.

Tüm katılımcılardan teşekkür aldı

Son olarak Gölcük Belediyesi tarafından Ağustos tarihlerinde düzenlenen Geleneksel El Sanatları Festivali’nde stant açarak sergiye katılım gösteren misafirlere tansiyon ve şeker ölçümü hizmeti ile sağlık hizmeti sundu. Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu Gölcük Belediyesi El Sanatları Festivali’nde, el sanatlarını sergileyen sanatçılar ve sergiyi gezmeye gelen tüm misafirlere şeker ve tansiyon hizmeti veren Medar Hastanesi Gölcük, tüm katılımcılardan teşekkür aldı.

Medar Hastanesi Gölcük standı boş kalmadı

Gölcük Belediyesi Geleneksel El Sanatları Festivali’nde iki gün boyunca sergi açan sanatsever ve sergiyi ziyaret eden misafirlere sağlık hizmeti desteği sunan Medar Hastanesi Gölcük standı boş kalmadı. Sağlık hizmetleri hakkında bilgi almak isteyen ve tansiyon ile şeker ölçümü yaptırmak isteyen misafirler Medar Hastanesi hemşire ve sağlık çalışanlarından destek aldılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —