Tarih: 22.11.2021 13:17

Gölcük Emlakçılar Odası eski Başkanı Kandemir, ‘EVLENECEK ÇİFTLER EV BULAMIYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Emlakçılar Odası’nın eski başkanı, Kandemir Emlak Sahibi Necmi Kandemir, ev piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kandemir, ‘Evlenecek Çiftler ev bulamıyor’ dedi.

‘Gölcük’te kiralık ev yok’

Kandemir Emlak’ın Sahibi Necmi Kandemir, Gölcük’te kiralık ev bulunamadığına dikkat çekerek, evlenecek çiftlerin ev bulamadığını söyledi. Gazetemize konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Necmi Kandemir, ‘Gölcük’te kira çok büyük sorun. Talebe karşı ne yazık ki cevap veremiyoruz. Evlenecek çiftler şu anda ev bulmakta çok zorluk yaşıyor.’ dedi.

‘İlçemiz çok yoğun şekilde göç alıyor’

Gölcük’ün çok büyük göç aldığını belirten Kandemir, ‘Eskiden Gölcük ucuz ev için göz önündeydi. Ama artık Gölcük’te ucuz ev bulmak hayal oldu. Zaten İstanbul ve çevre illerden Gölcük’te ev almak isteyenlerin sayısı epey düştü. Gölcük’te kiralık ev bulunamamasının nedeni, talebin çok fazla olması. Bu da kiraların yükselmesine neden oluyor. Gölcük çok göç alıyor. Bu da taleplerin karşılanmamasına neden oluyor. Ama şu asla unutulmasın. Bu durum geçmiş tarihlerde de yaşanmıştı. O günlerde geri döndüğümüzde gayrimenkul alanlar hem kiradan kurtuldu hem de ev sahibi oldular. Bu sektör önümüzdeki süreçte dengeye oturacaktır’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —