Tarih: 01.06.2019 22:10

Gölcük Engelliler Derneği 4. Geleneksel iftarını gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

 

Gölcük Engelliler Derneği 4. Geleneksel iftarını gerçekleştirdi

Gölcük Engelliler Derneği üyeleri Başkan Yarımcısı ve aynı zamanda Görme Engelliler Komisyon Başkanı Mevlüt Önerbay önderliğinde Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi önünde 4. Geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi

Katılım yoğun oldu

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nin önünde düzenlenen iftar yemeğine Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Doğan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanvekili Hüseyin Bat,  Gölcük İmam Hatipliler Derneği Başkanı Halil İbrahim Veziroğlu ,Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç, Görme Engelliler Komisyon Başkanı Mevlüt Önerbay, Yeraltı Cami Müezzini ve Kocaeli İl Müftülüğü Engelliler İl Koordinatörü Şinasi Birişik, Merkez Cami İmamı Mehmet Usta,  Donanma Cami İmamı Sedat Kaya,  İş Adamlarından Mustafa Arak, Gölcük Engelliler Derneği üyeleri ve aileleri katılım sağladı.

Önerbay iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti

Oldukça keyifli geçen iftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan  Görme Engelliler Komisyon Başkanı Mevlüt Önerbay konuşmasındaGölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezimizde Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu olarak düzenlediğimiz iftar programının dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Fakat bu önceki yıllardan farklı olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu komisyonun içerisine Gölcük Engeliler Gençlik (GÖLGEN) Spor Kulübünü dahil ettik. Bu yıl iftarımızı ortaklaşa yaptık. Gölcük’te nasip olursa yeni bir akım başlatıyoruz. Değerli Başkan Yardımcımız Sayın Şevket Kaba bugün aramızda ve genç sporcularımıza bir takım malzemeleri  belediyemizden temin ettik. Şimdi başkanımızın nezdinde sporcularımıza malzemelerini teslim edeceğiz. İftar yemeğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dualarla oruçlar açıldı

Önerbay’ın konuşmasının ardından Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba GÖLGEN Spor Kulübü oyuncularına spor malzemelerini teslim etti. Ardından okunan iftar duası ile birlikte Akşam Ezanının okunması ile birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin sonunda yapılan yemek duasının ardından Önerbay katılımcıları teker teker ilgilenerek uğurladı.

 

Engelliler Derneği iftar




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —